Λίγα λόγια για εμάς

Η ELEMSI ιδρύθηκε τo 2006 με έδρα την Καλαμάτα. Ως πρωτοπόρος εταιρεία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ελέγχου, αυτοματισμού και ενεργειακής παρακολούθησης ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού. Η εκτέλεση μεγάλων και σύνθετων ηλεκτρομηχανολογικών έργων κτιριακών αυτοματισμών  και τηλεπικοινωνιακών υποδομών γίνεται με όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα. Η δραστηριοποίηση της στο χώρο της ενεργειακής απόδοσης/ βελτιστοποίησης και ενεργειακής διαχείρισης εξυπηρετεί ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών του σήμερα και του αύριο.

H ELEMSI παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν το συμφέρον και τις ανάγκες τους. Λύσεις που αφορούν το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη παράδοση, την εγκατάσταση όλων των τύπων ηλεκτρολογικού εξοπλισμού , τον προγραμματισμό των προς έλεγχο ηλεκτρικών συστημάτων, τους ηλεκτρικούς πίνακες ,την μηχανοργάνωση των συστημάτων ελέγχου και των συστημάτων αυτοματισμού. Η πολύχρονη εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού σε συνδυασμό με τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες αιχμής επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα στην εκτέλεσης ενός έργου από τα πρώτα στάδια έως την ολοκλήρωση και τελική του παράδοση.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο διεθνή χώρο και προβλέποντας την επίδραση των εξελίξεων αυτών στην Ελληνική αγορά, από το 2010 επέκτεινε τις δραστηριότητές της στη δομημένη καλωδίωση.

Έχει τοποθετήσει οπτικές ίνες σε μεγάλες εταιρίες, με τις κατάλληλες πιστοποιήσεις λειτουργίας.

Είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της KNX και της Schneider (Authorized Distributor) για εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων BMS. Στο διάστημα της συνεργασίας αυτής έχει εκπαιδεύσει μηχανικούς για την υλοποίηση των  έργων και έχει εκτελέσει έργα σε συνεργασία με κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες.

Παράλληλα η ELEMSI έχει πιστοποιηθεί στην εφαρμογή ανοικτών συστημάτων κτιριακού ελέγχου LonWorks, Modbus και Bacnet. Πλέον, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στους αυτοματισμούς κτιρίων και τα έργα που παραδίδει χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα, ποιότητα κατασκευής και προγραμματισμού, χωρίς προβλήματα μετά τη πώληση, απόλυτα συμμορφωμένη με το προτύπου ISO 50001 για τον πλήρη έλεγχο και τη βελτίωση της ενεργειακής επίδοσης.

Επίσης είναι πιστοποιημένη από τον Διαπιστευμένο φορέα EQA Hellas.


Latest Projects

Απόλυτος Έλεγχος

Ολοκληρωμένες προτάσεις με στόχο την άριστη ενεργειακή διαχείριση της κτιριακής δομής.
περισσότερα
street number 12
Kalamata 24100
Greece
t. 27210 123456
e. info@elemsi.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram